Δομή Παροχής Συσσιτίου

 

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου που λειτουργεί στο Δήμο Ιλίου, προσφέρει σίτιση σε Άπορους, Άνεργους, Άστεγους κατοίκους του Δήμου.

 

Η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιείται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων. Βοηθήστε μας και εσείς ώστε να μην στερήσουμε από τους συμπολίτες μας , το δικαίωμά τους , στη σίτιση.

 

trofimaΤo Συσσίτιο

Το συσσίτιο λειτουργεί ώστε να προστατεύονται οι ωφελούμενοι, η ανωνυμία τους και τα προσωπικά τους δεδομένα. Τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο! Οποιαδήποτε μερίδα που εσείς δεν χρειάζεστε μπορεί να διοχετευτεί στα Κοινωνικά Συσσίτια. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κατάλληλο, άλλωστε το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει πάντοτε την ποιότητα των ειδών προς κατανάλωση. Συγκεντρώνουμε καθημερινά γεύματα από καταστήματα και πολίτες.

 

euelontikh prosforaΕθελοντική προσφορά

Γίνε και εσύ Εθελοντής! Πρόσφερε και εσύ ένα πιάτο φαγητό στον συνάνθρωπο. Τα Κοινωνικά Συσσίτια εντάσσονται στο Δίκτυο Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου

Ικάρου 28 & Κάλχου 64, Ίλιου 

Τηλ.: 210 2612603

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαδικασία Εγγραφής

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικώς 210 2612603 ή να επισκεφτεί την Δομή ώστε να λάβει περισσότερες πληροφορίες και να καταθέσει την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Αίτηση (συμπληρώνεται στους χώρους μας)

 

Ενδεικτική Λίστα Δικαιολογητικών:

  1. 1.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η’ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.
  2. 2.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
  3. 3.Ε1 ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.
  4. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
  5. 4.Ε9 ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) Η’ Υ/Δ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  6. 5.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
  7. 6.ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ.
  8. 7.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
  9. 8.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΙΤΙΣΗΣ Η’ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η’ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.